Tag: Gossip Girl

Shihni trailerin e ri të Gossip Girl
Gossip Girl është rikthyer. Drama nuk plaket kurrë, dhe me lulëzimin e mediave sociale, ka shumë më tepër që mund të shkojnë keq për ultrarich Upper Easters. Josh Schwartz dhe Stephanie Savage, të cilët krijuan dhe drejtuan seritë origjinale për…