Tag: Gordon Ramsay

Lojtarët e Fortnite duan që Gordon Ramsay të vijë në lojë
Fortnite është i njohur për bashkëpunime dhe ne kemi parë disa të mrekullueshme gjatë viteve. Por, lojtarët po bëjnë thirrje që Epic të shtojë gjithashtu shefin e kuzhinës më të njohur në botë, Gordon Ramsay. Ne kemi parë disa bashkëpunime…