Half – Life 2 feston 15 vjetorin e saj
Dhe ne akoma presim Half-Life 3... Në 16 nëntor 2004, Valve publikoi një nga lojërat më të famshme dhe më të vlerësuara për PC ndonjëherë, të shumëpriturën Half-Life 2, e cila ishte baza e shumë lojërave dhe mod-eve që do…