Trailer-i i gameplay-t të Luigi Mansion 3 zbulon kthimin e Gooigi
Luigi's Mansion 3 do të vijë në Nintendo Switch më vonë këtë vit Luigi's Mansion 3 na jep ne pamjet e para nga gameplay i tij gjatë prezatimit të Nintendo në E3 2019 dhe padyshim që duket si një lojë…