Tag: google play store

Free Fire është shkarkuar 1 miliardë herë në Play Store
Free Fire e Garena, loja e famshme e battle royale në celular ka tejkaluar 1 miliard shkarkime në Google Play Store. Free Fire gjithashtu bëhet loja e parë mobile që shënon këtë moment historik. Vetëm në vitin 2021, Garena Free…
Mario Kart Tour arrin 200 milion shkarkime dhe 200 milion dollarë të ardhura
Mario Kart Tour nga Nintendo ka tejkaluar 200 milion dollarë në shpenzimet e lojtarëve dhe 200 milion shkarkime, duke ruajtur pozicionin e saj që nga fillimi si një nga lojërat më të mëdha të garave mobile në të gjithë botën,…
Çfarë është Albania Life Simulator?
Nuk e mendonim se do arrinim ndonjëherë në këtë pikë, por ja ku jemi. 2021 na përball me një lojë që quhet Albania Life Simulator. Praktikisht stereotipet e shoqërisë tonë të vendosura në një lojë ku detyra juaj është të…