Tag: google pixel

Google Pixel 6a bëhet unbox përpara lançimit
Ka kaluar disa kohë që kur Google prezantoi Pixel 6a, edhe pse telefoni nuk është zyrtarisht në shitje, ai është bërë leak disa herë dhe madje është vënë në dispozicion për shitje. Google France përfundoi duke ngarkuar gjithashtu një video…
Google Photos do t’ju fshehi fotot tuaja nudo
Karakteristika e dosjes së bllokuar të Google Photos, e cila ju lejon të fshihni fotografi dhe video nudo nga biblioteka juaj kryesore dhe t'i siguroni ato në një folder të mbrojtur me password ose të dhëna biometrike, po vjen në…