Google Lens tashmë ju lejon të bëni copy & paste nga shënimet tuaja në PC
Google Lens është mjaft i lezetshëm për sa i përket funksionalitetit. Sidoqoftë, Google ka ecur përpara dhe shtoi një veçori të re e cila, siç mund ta shohim, do ta bëjë atë gjithnjë e më të përdorshme. Google ka njoftuar…