fbpx

Tag: google fit

Google tashmë mundet t’ju masë rrahjet e zemrës me Google Fit
Njerëzit tek Google Health janë përqendruar në disa mënyra përmes të cilave ata mund të ndihmojnë njerëzit të jetojnë jetë në mënyrën më të shëndetshme të mundshme dhe veçoria e fundit që ata po prezantojnë sillet rreth aftësisë për të…