Tag: google chrome

Si të aktivizoni Enhanced Safe Browsing në Google Chrome | GUIDE
Shqetësimet për privatësinë dhe sigurinë në internet janë rritur në mënyrë eksponenciale gjatë viteve të fundit, dhe kompanitë janë shqetësuar gjithnjë e më shumë me ofrimin e veçorive dhe shërbimeve që sigurojnë privatësinë në internet. Shumica e browser-ave vijnë me…
Ndryshimet e ardhshme të Chrome nuk do të lejojnë ad blockers
Në një postim të fundit në blog, Chrome extensions dhe menaxheri i web store David Li njoftuan se extensions në browserin e Google të ndërtuar duke përdorur specifikimet Manifest V2 nuk do të pranohen më në web store që nga…