Tag: gollum

Lord Of The Rings: Gollum merr një gameplay trailer
Në romanet e Lord of the Rings, Gollum dikur ishte një Hobbit i quajtur Sméagol i cili dëshironte të ribashkohej me unazën e tij të preferuar magjike. Kjo i deshën vite të tëra, derisa u tha dhe u bë një…
Një lojë e re e Lord of the Rings do të vijë në 2021
Protagonisti i saj do të jetë Gollum. Daedalic Entertainment ka njoftuar se po punon për një aventurë të re të Lord of the Rings që do të lançohet në vitin 2021 për PC dhe "të gjitha platformat e konsolave të…