Tag: Golgo 13

Krijuesi i njohur i mangave, Takao Saito, ndahet nga jeta, 84 vjeç
Autori dhe artisti veteran i mangave, Takao Saito, krijuesi i Golgo 13, i cili ka qenë shumë i ndjekr, ka vdekur nga kanceri në pankreas. Ai ishte 84 vjeç. Siç raportohet nga Yahoo News Japan, krijuesi i famshëm ndërroi jetë…