Këta janë fituesit e Golden Joystick Awards 2019
Resident Evil 2 kishte nderin të merrte Ultimate Game of the Year. Paralel me Esports Awards 2019 kishim edhe The Golden Joysticks 2019. Në këtë pikë votat e publikut janë numëruar dhe lista e plotë e fituesve dhe nominimve është…