Golden Gun është rikthyer përsëri në R6S me një çmim special
Eventi special i quajtur “Golden Gun” është rikthyer përsëri në Rainbow Six Siege bashkë me një çmim special Të gjithë e mbani mend limited-time mode që erdhi gjatë muajit mars në Rainbow Six Siege bashkë me Operation Void Edge. Tashmë…
Lojtari i Rainbow Six Siege vret ekipin armik në më pak se 30 sekonda
Rainbow Six Siege zakonisht kërkon punë në ekip dhe strategji për të tejkaluar ekipin e armikut dhe për të fituar raunde. Por një lojtar i vetëm e eliminoi të gjithë ekipin e armikut në më pak se 30 sekonda, ndërsa…