Tag: Goku Black

Dragon Ball debuton Super Saiyan Rose 3
Dragon Ball gjithmonë i ka prezantuar format e reja të fuqive në një mënyrë tepër të vecantë dhe kjo gjë nuk mund të ndodhte ndryshe me formën e re që është prezantuar së fundmi. Teksa seria kryesore ka qenë e…
Dragon Ball Heroes sjell episod të ri
Një episod i ri i Super Dragon Ball ka ardhur përsëri e cila momentalisht ndodhet në arc e Neë Space-Time War. Kësaj here episodi i ri tregon vazhdimin e betejës së madhe midis Goku dhe Vegeta kundër Goku Black. Episodi…
Super Saiyan 3 Rose mund të vijë së shpejti në Dragon Ball
Dragon Ball ka një mori transformimesh në planet e tij. Është e kuptueshme që seria kryesore ka bërë më të mirën për të lëkundur format e saj të ndryshme, por kjo nuk fillon as të prekë pjesët më pak të…