fbpx
Children of Morta është loja më e re për PC
Familja këtu merr një kuptim tjetër Children of Morta është një lojë e re në PC e cila ka një fokus të madh në rëndësinë e familjes dhe që do ju kujtojë pak të gjithë filmat e animuar të bëra…
Tashmë mund të luani Diablo në Browser-in tuaj
Është versioni shareware i lojës, por nëse e keni origjinalin, mund të keni akses në të gjithën. Sado që është raportuar se Diablo 4 ju është treguar një pjese të punonjësve të Blizzard, nuk është aspak e qartë për pubikun…
Cyberpunk 2077 është loja që po shitet më shpejt në Steam dhe GOG
Koha e gjatë e pritjes duket se ja ka vlejtur Vetëm pak orë kanë kaluar që prej zbulimit të Cyberpunk 2077 dhe nisjes së pre-orders për lojën e në mënyrë aspak surprizuese ajo është e para në lojërat që po…
Star Wars Battlefront, origjinalja, vjen në PC në GOG dhe Steam
Fiks në kohë për MayTheFourth. Loja origjinale e Star Wars Battlefront (2004) është tashmë e disponueshme në Steam dhe GOG.com. Sigurisht që kjo vjen me rastin e ditës së Star Wars, 4 maji(May the Fourth). Loja kushton $8.49 në të…
Merrni një kopje falas të lojës SOMA brenda 24 orëve në GOG
Keni edhe 20 orë të mbetura Uljet dimërore të GOG vazhdojnë dhe mes këtyre uljeve mund të gjejmë edhe disa lojëra falas. SOMA është një nga lojërat që GOG e ofron falas për një periudhë të limituar kohore. Në mënyrë…