Tag: gog summer sale

Shitjet verore në GOG sjellin shumë lojëra falas
Shitjet verore GOG kanë nisur dhe kanë sjellë një mori lojërash falas, një botues kryesor në linjën DRM-free dhe një nga lojërat më të mira horror në PC. Po, Sega më në fund i është bashkuar vitrinës dhe ka sjellë…