Këto janë anime që do të vijnë në Netflix gjatë vitit 2021
Përveç filmave dhe serialeve, Netflix do të sjellë gjithashtu shumë anime gjatë vitit 2021 Thermae Romae Novae Thermae Romae Novae është një seri anime e bazuar në manga me të njëjtën emër. Kjo anime flet për Lucius Modestus i cili…
Netflix publikon një anime të re Godzilla
Sipas njoftimit të bërë nga Netflix, anime e re do të quhet Godzilla Singular Point dhe do të realizohet nga studiot Bones dhe Orange Netflix ka zbuluar se një anime e re Godzilla do të vijë së shpejti. Nga njoftimi…