Një tjetër Ubisoft Forward do të mbahet në shtator, me shumë gjasa për Rainbow Six Quarantine
Quarantine dhe Gods & Monsters janë planifikuar të lançohen përpara marsit të 2021. Ubisoft Forward i ardhshëm do të mbahet në shtator. Kjo u konfirmua sot nga kompania gjatë mbledhjes së saj për fitimet e Q1. Nuk u dha asnjë…
Ubisoft zbulon lojërat e para që do të vijnë për konsolat next-gen
Lojërat do të përdorin në maksimum potencialin e next-gen Ubisoft ka zbuluar lojërat e tyre të para për Playstation 5 dhe Xbox Scarlett. Në një mbledhje financash këtë javë, CEO i Ubisoft Yves Guillemot konfirmoi se pesë lojëra që pritet…
Gods & Monsters është një aventurë mitologjike nga zhvilluesit e AC Odyssey
Zotat Grekë janë në dorën tuaj. Gods & Monsters është një aventurë e re nga krijuesit e Assasin's Creed Odyssey, që vendos heronjtë kundër krijesave të rrezikshme mitologjike, në tentative për të shpetuar zotat. Odyssey ishte pikërisht ajo seri e…