Shihni nëntë minuta gameplay nga loja e parë e zbuluar për PS5
Me shumë informacion për Godfall nga vetë zhvilluesit e lojës Loja e parë PS5 që është prezantuar, dhe ajo që i dha fund State of Play të fundit të Sony. Sigurisht, që po flasim për Godfall. Këtë herë kemi parë…
Godfall vjen me një trailer të ri
Loja do të vijë në PC më vonë gjatë këtij viti. E njoftuar vitin e shkuar në E3, Godfall është loja e parë që u bë e ditur për PS5. Zhvilluesi i saj Gearbox, e quan atë një co-op "looter-slasher,…
Traileri i Godfall tregon një prej tre klasave të lojës PS5
Traileri më i ri i teaser i Godfall zbuloi një klasë të paparë më parë të quajtur Silvermane, një nga tre klasat kryesore në dispozicion për ju në looter-slasher-in e PS5 dhe PC. Klasat në Godfall përfaqësohen nga Valorplates, secila…
Imazhe të reja të heronjve të Godfall për PS5 janë shfaqur
Shkarkoni këto imazhe të Godfall në desktopin tuaj, vendosini si wallpaper dhe bëni sikur po shihni një ekran teksa bën loading në PS5 Një grumbull i freskët me imazhe të Godfall ka mbërritur për lojën e ardhshme të PS5, dhe…
“Gameplay i Godfall ishte 1 vit i vjetër dhe nuk ishte i ndërtuar për PS5”
Zhvilluesit e Godfall më në fund janë shprehur mbi gameplay-in e bërë 'leak' para pak ditësh në Reddit **UPDATE** Ka pasur shumë zhurmë rreth Godfall që kur u zbulua vitin e kaluar. Mbi të gjitha është titulli i parë i…
Shihni videon me gameplay nga Godfall, ekskluziviteti i PlayStation 5
Shkatërrim, shkatërrim dhe më shumë shkatërrim Ne nuk dimë ende shumë për Godfall, një nga lojërat e vetme të shpallura zyrtarisht për PlayStation 5. E përshkruar si një "looter slasher", kjo është një lojë që duket se është diçka si…
Konfirmohet zyrtarisht loja e parë për PlayStation 5
Godfall do të vijë në PS5 dhe PC në fundvitin e 2020s. Gjatë Game Awards, Gearbox Software zbuloi lojën e ardhshme të tij: Godfall, një "looter-slasher" që do të vijë nga zhvilluesi Counterplay Studios. E programuar për tu lançuar në…