Loja që kishte kopjuar Warcraft është mbyllur pas padisë së Blizzard
Glorious Saga kishte marrë personazhe, emra dhe klipe audioje nga seritë e Warcraft. World of Warcraft Classic nuk është i vetmi fenomen i Blizzard këtë muaj. Paditë nga ana e World of Warcraft gjithashtu janë kthyer sërish në qendër të…