Tag: glitchpop

Skin bundle Glitchpop 2.0 vjen në Valorant
Riot sjell shpesh bundle skin të reja në lojën e saj më të fundit FPS, Valorant, dhe së fundmi një bundle skin të ri të quajtur Glitchpop 2.0 i cili është tashmë në lojë dhe mund të merret nga çdo…