Tag: Glitch Challenge

Çfarë është Glitch Challenge dhe si ta bëni? | GUIDE
#GlitchChallenge çuditshëm në TikTok e ka marrë botën nga stuhia. Kështu mund të merrni pjesë për veten tuaj! #GlitchChallenge ka grumbulluar miliona shikime që nga 27 Qershori. Mijëra TikTokers kanë postuar veten duke u futur në ‘buffering’ në një version…