Mund të merrni një glider në Fortnite me rastin e Vitit të Ri
Viti i ri erdhi dhe Epic Games po ju jep lojtarëve një dhuratë për të ruajtur shpirtin e festimeve në 2020. Sado që dhurata është falas, do ju duhet që të plotësoni një sfidë për ta marrë atë. Kjo e…
Fortnite jep falas një glider si ndjese për eventin e të shtunës
Disa nga lojtarët nuk mundën të ishin prezent, ndaj Epic po kërkon ndjesën e tij. Epic Games do të japë falas një glider, në shenjë ndjese për ata lojtarë që pësuan probleme me eventin e të shtunës në Loot Lake.…