Tag: Glass Onion: A Knives Out Mystery

Shkrimtari i Knives Out zbulon titullin e vazhdimit të serisë
Regjisori Rian Johnson shkroi në Twitter për të konfirmuar se vazhdimi i ardhshëm i Knives Out titullohej zyrtarisht Glass Onion: A Knives Out Mystery. Midis filmit të parë dhe të dytë, figura e qëndrueshme është Benoit Blanc i Daniel Craig.…