Epic Games u thotë ‘jo’ lojërave që nuk janë ekskluzive
Epic Games është një kompani lojërash që shumë njerëz, jo për çudi, e urrejnë. Ka shumë lojtarë që nuk e preferojnë Epic Games Store, platformën e tyre të shitjeve online, për shkak të mungesës së tipareve dhe politikave të vështira…