Tag: GLAAD

Twitch po shton mbi 350 tag për të bërë platformën më gjithëpërfshirëse
Twitch e di që ka dështuar në disa komunitete dhe po ndërmerr disa hapa për të inkurajuar streams më përfshirëse. Shërbimi i livestreaming po shton mbi 350 chanels tags që pasqyrojnë një gamë të gjerë të komuniteteve, përfshirë ato për…