Një vizë gjermane e dedikuar për esports do të vijë në 2020
Gjermania ka njoftuar një vizë të dedikuar për lojtarët dhe profesionistët e esports, që do të jetë e disponueshme në pranverën e 2020ës. Kjo vizë është pjesë e Skilled Immigration Act dhe e bënë më të lehtë për organizatorët e…