Tag: gizmodo

Çfarë thonë kritikët për sezonin 4 të Castlevania?
Castlevania ka qenë një nga animet më të mira deri më tani në Netflix, por të gjitha gjërat e mira duhet të marrin fund. Nëse nuk e keni ditur, anime do të përfundojë me sezonin katër këtë muaj dhe fansat…