Kanali i ushtrisë së SHBA në Twitch po përdor giveaway false për rekrutime
Shikuesit ridrejtohen te formularët e rekrutimit, pa përmendur giveaway-t Kanali i ushtrisë së SHBA për Esports në Twitch dyshohet se ka përdorur giveaways të rreme për të tërhequr shikuesit në plotësimin e formularëve të rekrutimit ushtarak, sipas një raporti nga…
Observer dhe Alan Wake’s American Nightmare janë falas në Epic Store
Koha për giveaway-in e ardhshëm të Epic. Observer dhe Alan Wake's American Nightmare janë dy nga lojërat e reja të disponueshme falas në Epic Games Store këtë javë. Ato do të mund të merren dhe të mbahen gjithmonë në koleksionin…