fbpx

Tag: ginny and georgia

A do të ketë një sezon të dytë të Ginny and Georgia?
A keni parë versionin më të ‘frikshëm’ të Gilmore Girls në Netflix? Georgia me shpirt të lirë dhe dy fëmijët e saj, Ginny dhe Austin, lëvizin në periferi në një përpjekje për t'i shpëtuar një jete të kaluar jo aq…