Zhvilluesi i Apex Legends shpjegon pse nuk do i bëjnë nerf Gibraltar
Një zhvillues te Respawn Entertainment ka shpjeguar arsyet se Gibraltar nuk do të bëhet nerf në Apex Legends. Pas njoftimeve të shumta të bërë në EA Play për lojën, përfshirë këtu prezantimin e crossplay, lojtarët e Apex Legends kanë plot…
Update-i 1.1.1 i Apex Legends shkatërroi Gibraltar dhe Caustic
Zgjidhja është duke ardhur. Të bërit update për lojëra online është një biznes i vështirë. Është e thjeshtë ta identifikosh problemin, por zhvilluesit duhet të jenë të kujdesshëm që zgjidhjet që ata inkorporojnë të mos hapin më shumë punë nga…