Tag: Gi-Hun

PewDiePie nuk po i pëlqen Squid Game: Është vetëm një ripoff anime!’
Felixi "PewDiePie" Kjellberg, i njohur në Youtube ndau mendimin e tij për hitin e serisë Netflix, Squid Game. Ylli suedez shpjegoi pse ai mendon se shfaqja nuk është origjinale dhe pse ai mendon se është me të meta. Që nga…