Bethesda njofton Ghostwire: Tokyo gjatë konferencës në E3
Bethesda ka njoftuar një lojë të re aksion aventurë në konferencën e saj në E3. Loja quhet Ghostwire: Tokyo dhe vjen nga Tango Gameworks, studioja që na ka sjellë lojërat Evil Within. Ishte themeluesi i Tango Gameworks ai që e…