Tag: ghostbusters

Venom 3 dhe Ghostbusters 4 njoftohen nga Sony
Sony Pictures ka njoftuar vazhdimet e disa prej ekskluziviteteve të saj më të mëdha. Një film i tretë Venom dhe një vazhdim i Ghostbusters: Afterlife tani janë në punë, tha kompania gjatë CinemaCon. Filmat Venom, edhe pse jo domosdoshmërisht të…
Skins e Ghostbusters arrijnë në Fortnite në kohën e duhur për Halloween
Item Shop u bë update brenda natës dje dhe prezantoi disa skins zyrtare Ghostbusters në lojë përpara Halloween. Nëse dëshironi t'i tregoni lojtarëve të tjerë të Fortnite se në fakt nuk keni frikë nga fantazmat, atëherë mund të blini setin…
Duket se Ghostbusters do të vijnë në Fortnite
Fortnite tashmë është futur në shpirtin e Halloween me fillimin e Fortnitemares 2020, por duket se më shumë gjëra do të vijnë së shpejti gjithashtu. Më specifikisht, një crossover me Ghostbusters. Dataminers kanë zbuluar detajet e disa cosmetics dhe achievementes…
Shikoni teaserin e parë për Reboot-in e Ghostbusters të Jason Reitman
Në më pak se një ditë pasi u njoftua se Jason Reitman po punonte në një film të Ghostbusters, një teaser i këtij projekti u publikua online. EW e zbuloi këtë të fundit sot në mëngjes dhe klipi 45 sekondësh…