Përveç Fortnite S9 mund të presim dhe zbulimin e Ghost Recon në 9 maj
Ubisoft i fton të gjithë në eventin që po pregatitet. Siç e kishim spekuluar të gjithë, Ubisoft do të sjellë diçka të re në lidhje me lojën Ghost Recon. Së fundmi kompania hodhi shenja drejt një loje të re dhe…
Ubisoft:Një lojë e re Ghost Recon e Tom Clancy mund të vijë së shpejti
Me së shpejti duam të themi javën e ardhshme Para pak kohësh Ubisoft zbuloi se një lojë e re Ghost Recon ishte në zhvillim e sipër, përmes një update-i të ri për Ghost Recon Wildlands që jepte disa të dhëna…