Tag: ghost recon frontline

Ubisoft anullon Ghost Recon Frontline dhe Splinter Cell VR
Fatkeqësisht Ubisoft anullon dy nga projektet e saj Ubisoft zbuloi se ka ndaluar zhvillimin e Ghost Recon Frontline dhe Splinter Cell VR, si dhe dy projekte të tjera që ende nuk ishin shpallur. Vendimi për t'i dhënë fund zhvillimit të…
Ghost Recon Frontline është një “kopje” e Warzone sipas Insider
Closed Beta e Tom Clancy's Ghost Recon: Frontline u zhvillua gjatë fundjavës që kaloi duke iu dhënë mundësinë disa lojtarëve që të provojnë battle royale e ri të Ubisoft. Dhe sipas tyre dhe shumë insiders, Frontlitne është një “kopje” e…
Lojërat nga Ubisoft janë falas për tu shkarkuar tani
Ubisoft ka vendosur të festojë shpalljen free to play të Ghost Recon Frontline duke bërë një mori përmbajtjesh klasike të Ghost Recon plotësisht falas për t’u shkarkuar. Ubisoft zbuloi zyrtarisht pjesën e fundit në serinë taktike të shooters ushtarakë. Ghost…