Tag: ghost of verdansk

Si të luani si një fantazëm në Warzone | GUIDE
Ghosts of Verdansk arrin në Warzone si pjesë e eventit The Haunting Halloween, dhe ka shumë sfida që të drithërojnë për t'u përballur në këtë game mode sezonal. Nëse lufta për mbijetesën tuaj në Verdansk nuk ishte mjaft gjallërues, mënyra…