Tag: ghost of tsushima legend mode

Ghost of Tsushima sjell një mode të ri multiplayer të quajtur Rivals
Fansat ishin të emocionuar kur Ghost of Tsushima u lançua dhe solli një histori singleplayer tepër të bukur. Dhe së fundmi, Sucker Punch ka sjellë një mode të ri në multiplayer të quajtur Rivals. Në Rivals mode nuk do të…