fbpx
Netflix do të lançoje animen e re të Ghost in the Shell në vitin 2020
Netflix po godet në botën anime, me lajmet e fundit se Cowboy Bebop po xhirohet sërish drejtpërdrejtë dhe se të paktën pesë seri të reja anime janë rrugës duke përfshirë një riimagjinim të mangas Altered Carbon. Gjithashtu kanë lajmëruar se…