Konfirmohet se loja e ardhshme e Need for Speed është duke u zhvilluar
Nuk është çudi që ka një hyrje të re në seritë e Need for Speed, por pjesa interesante këtë rradhë është se Criterion Games është sërish në krye. Kjo pas një serie të gjatë lojërash të NFS nga Ghost Games.…
Need for Speed Heat Review – Rikthimi që prisnim?
Garimi në Palm City, qytetin imagjinar që supozohet të jetë kryeqyteti botëror i garave në rrugë, është i gjithi rreth parave dhe reputacionit. Gjatë ditës ka gara të ligjshme në rrugë të mbyllura, me barriera sigurie, një turmë adhuruesish dhe…