Publikohet traileri i horrorit tjetër të regjizorit të Get Out
Të gjithë e mbajmë mend krijimin fantastik të Jordan Peele në Academy Awards-at e këtij viti. Get Out ishte padyshim kombinimi më i mirë i horrorit, misterit, moralit dhe komedisë në një film. Një fitues mëse i denjë për skenarin…