Tag: Geralt of Rivia

Sezoni 2 i The Witcher thuhet se do të bëjë zbulim të madh të personazheve
Publikimi i sezonit 2 të The Witcher në Netflix po afrohet dhe 17 dhjetori do të mbërrijë përpara se ta kuptoni. Dihet se sezoni i ri do të ketë Kaer Morhen, shtëpia e shkollës së magjistarëve të Wolf, dhe stërvitjen…
Historia e The Witcher 2 zbulohet nga Netflix
Duket se historia e The Witcher 2 është zbuluar nga Netflix dhe këtë rradhë do të shohim një nga vendet më ikonike që gjenden në librat e Witcher. Përmbledhja e The Witcher 2 është si më poshtë: "I bindur që…
The Witcher i Netflix nxjerr trailer-in final të serialit
The Witcher i Netflix do të dalë në fundin e javës tjetër, dhe gjatë pritjes përshëndetemi me trailer-in final. The Witcher i Netflix, adaptimi i ardhshëm i librave të autorit Andrzej Sapkowski, do të nxjerri të 8 episodet e sezonit…
The Witcher i Netflix ka zgjedhur versionin e vogël të Geralt of Rivia
Në faqen e IMBD së The Witcher është shtuar një emër i ri. Ai është Tristan Ruggeri dhe do të luajë Geralt of Rivia në fëmijërinë e tij. Siç është thënë dhe nga krijuesit, seriali që do të vijë në…