Taipei Game Show do të shtyhet për shkak të coronvarius
Shfaqja pritej të vinte në fillim të shkurtit, por pritet që të zhvillohet në verë Taipei Game Show 2020, që pritej të zhvillohej nga 6-9 shkurt dhe ku priteshin të shikonim më shumë për lojëra si Elden Ring, është shtyrë…
George RR Martin jep disa detaje mbi Spin-Off-in e Game of Thrones
George RR Martin ka bërë një pauzë të vogël nga të shkruarit The Winds of Winter, librin e rradhës pas A Song of Ice and Fire, për të diskutuar spin-off-in e ardhshëm të Game of Thrones, që do të prodhohet…
Elden Ring do të jetë emri i lojës nga FromSoftware dhe G.R.R. Martin
Leaks përpara E3 duket se nuk ndalojnë Një leak i aseteve të Bandai Namco në E3 na ka dhënë mundësinë të shohim pamjet e para nga një RPG e re Tales of Arise si dhe logon e një loje tjetër…