Tag: genshin

Si të merrni And I Would Walk 3000 More Hidden Achievement në Genshin Impact
Achievement në Genshin Impact janë diçka e rëndësishme pasi përveç faktit që mund të bëni “fleks” me miqtë tuaj por gjithashtu merrni edhe Primogems. Dhe me shumë mundësi iu kanë shpëtuar disa Achievement prandaj po iu sjellin një guide se…
Këto janë leaks e fundit rreth Genshin Impact 2.2
Vetëm 1 javë pas lançimit të versionit 2.1 të Genshin Impact, leaks për versionin 2.2 ka filluar të qarkullojnë duke na dhënë më shumë informacione rreth karaktereve, kundërshtarëve dhe vendeve të reja që do të vijnë. Edhe pse versioni 2.2…
Genshin Impact Free Codes – Kode falas për Primogems, Mora dhe më shumë
Genshin Impact është një ndër lojërat e cila pati një impakt të madh në gaming dhe e cila fitoi një popullaritet tepër të madh në një kohë të shkurtër. Genshin Impact jep shpesh kode për lojtarët e saj të cilat…
A do të mund të luani si Cyno në Genshin Impact?
Genshin Impact solli para pak kohësh update e saj më të fundit dhe bashkë me të solli një event të ri, vendndodhje të re dhe një karakter të ri ku këto dy të fundit do të vijnë së shpejti. Por…
Genshin Impact: Vendndodhja e materialeve Wood
Update më i fundit iu lejon lojtarëve që të krijojnë shtëpinë e tyre. Për të krijuar shtëpinë tuaj do t’iu nevojiten materiale të ndryshme dhe një ndër to janë wood. Por ku ndodhet ku material dhe si mund ta merrni…
Genshin Impact: Guide për Serenitea Pot
Update 1.5 i Genshin Impact solli goxha ndryshime dhe veçori të reja dhe një ndër to ishte edhe housing system e cila iu lejon lojtarëve që të krijojnë shtëpinë e tyre dhe ta modelojnë sipas dëshirës. Por si funksionon ky…
Çfarë të blini në Paimon’s Bargain në Genshin Impact për Maj 2021
Si çdo muaj, Genshin Impact sjell një update të ri në Paimon’s Bargain Shop për maj 2021 duke sjellë weapons të ndryshme four-star Blackcliff dhe dy personazhe four-star, Bennet dhe Lisa. Për sa i përket Bennet dhe Lisa, Bennett është…
Genshin Impact: Kur do të vijë Yanfei dhe si të përgatitemi për të?
Update 1.5 në Genshin Impact ka për të sjellë shumë gjëra të reja duke filluar që prej ndryshimeve në lojë dhe deri tek personazhet e reja. Dhe një ndër karakteret e reja është Yanfei por kur do të vijë ky…