Tag: genshin impact update

Genshin Impact Version 2.8 | Kur do të vijë, eventet, karakteret e reja dhe më shumë
Edhe pse Genshin Impact Version 2.7 erdhi para dy javësh, lojtarët janë goxha kurioz të mësojnë se kur do të vijë update 2.8 i lojës dhe gjithashtu se çfarë do të sjellë. Kjo është një përmbledhje e gjithçka që dimë…
Zbulohet trailer dhe se kur do të vijë Genshin Impact Version 2.7
Pas problemeve të shumta që zhvilluesi i Genshin Impact, Hoyoverse, ka patur për shkak të situatës në Shanghai më në fund kemi një trailer, data lançimi dhe karaktere të reja që do të vijnë së shpejti në lojë. Dy karakteret…
Genshin Impact: Vendndodhja e materialeve Wood
Update më i fundit iu lejon lojtarëve që të krijojnë shtëpinë e tyre. Për të krijuar shtëpinë tuaj do t’iu nevojiten materiale të ndryshme dhe një ndër to janë wood. Por ku ndodhet ku material dhe si mund ta merrni…
Genshin Impact: Kur do të vijë Yanfei dhe si të përgatitemi për të?
Update 1.5 në Genshin Impact ka për të sjellë shumë gjëra të reja duke filluar që prej ndryshimeve në lojë dhe deri tek personazhet e reja. Dhe një ndër karakteret e reja është Yanfei por kur do të vijë ky…
Genshin Impact 1.5 sjell personazhe të reja, housing system dhe më shumë
Jo para shumë kohësh, një numër i madh leaks filloi që të qarkullonte rreth update 1.5 në Genshin Impact. Njoftimi i bërë së fundmi me këtë lojë ka konfirmuar një numër të madh prej tyre leaks duke përfshirë këtu personazhe…