Tag: Genshin Impact primogems

Genshin Impact Free Codes – Kode falas për Primogems, Mora dhe më shumë
Genshin Impact është një ndër lojërat e cila pati një impakt të madh në gaming dhe e cila fitoi një popullaritet tepër të madh në një kohë të shkurtër. Genshin Impact jep shpesh kode për lojtarët e saj të cilat…
Fitoni Primogems falas në Genshin Impact përmes TikTok
Genshin Impact së bashku me TikTok po zhvillojnë një event duke iu dhënë mundësinë lojtarëve të fitojnë një mal me primogems falas. Por për çfarë bën fjalë ky event, cfarë fitoni dhe si mund të merrni pjesë? Sipas postimit të…