Tag: Genshin Impact mobile

Genshin Impact gjeneron më shumë se 2 miliardë $ në mobile
Nuk mund ta mohojmë që Genshin Impact është një ndër lojërat më të suksesshme që kemi patur së fundmi dhe së fundmi kjo lojë ka arritur një rekord të ri. Gjatë përvjetorit të parë të Genshin Impact, është zbuluar se…