Tag: genshin impact leaks

Këto janë leaks e fundit rreth Genshin Impact 2.2
Vetëm 1 javë pas lançimit të versionit 2.1 të Genshin Impact, leaks për versionin 2.2 ka filluar të qarkullojnë duke na dhënë më shumë informacione rreth karaktereve, kundërshtarëve dhe vendeve të reja që do të vijnë. Edhe pse versioni 2.2…
Ҫ’duhet të dinë lojtarët e Genshin Impact përpara se të bëjnë farming për Yanfei dhe Eula
Update-i 1.5 i Genshin Impact thuhet se do të sjelli dy personazhe të reja, Yanfei dhe Eula, për të cilat lojtarëve do t'u duhen materiale të reja për t'i bërë ascend këtyre karaktereve. Fansat e Genshin ishin shumë të ngazëllyer…
Leakers të Genshin Impact zbulojnë dy karaktere të reja
Sipas leak-eve të shumëfishta, Genshin Impact ka një Cryo claymore me pesë yje dhe një Pyro catalyst me katër yje që vijnë së shpejti. Nga një rritje e madhe e leaks nga njerëzit e shumtë në internet zbulohen dy personazhe…