Tag: genshin impact falas

Genshin Impact | Si të merrni karaktere falas
Genshin Impact | Si të merrni karaktere falas Genshin Impact ka një numër të madh karakteresh i cili tashmë është 42 dhe pritet që të rritet në të ardhme. Por të gjithë e dimë se sa e vështirë është që…
Top 4 karakteret më të mirë për të nisur Genshin Impact
Lojtarët e rinj në Genshin Impact vuajnë goxha për shkak se nuk kanë shumë karaktere dhe e kanë të vështirë për të bërë level up shumë karaktere. Prandaj ne po iu ndihmojmë duke iu sjellë një listë me karakteret më…
Genshin Impact Free Codes – Kode falas për Primogems, Mora dhe më shumë
Genshin Impact është një ndër lojërat e cila pati një impakt të madh në gaming dhe e cila fitoi një popullaritet tepër të madh në një kohë të shkurtër. Genshin Impact jep shpesh kode për lojtarët e saj të cilat…