Tag: genshin impact albania

Genshin Impact | Si të merrni karaktere falas
Genshin Impact | Si të merrni karaktere falas Genshin Impact ka një numër të madh karakteresh i cili tashmë është 42 dhe pritet që të rritet në të ardhme. Por të gjithë e dimë se sa e vështirë është që…
Këto janë leaks e fundit rreth Genshin Impact 2.2
Vetëm 1 javë pas lançimit të versionit 2.1 të Genshin Impact, leaks për versionin 2.2 ka filluar të qarkullojnë duke na dhënë më shumë informacione rreth karaktereve, kundërshtarëve dhe vendeve të reja që do të vijnë. Edhe pse versioni 2.2…
Genshin Impact Free Codes – Kode falas për Primogems, Mora dhe më shumë
Genshin Impact është një ndër lojërat e cila pati një impakt të madh në gaming dhe e cila fitoi një popullaritet tepër të madh në një kohë të shkurtër. Genshin Impact jep shpesh kode për lojtarët e saj të cilat…